menu's

 

3-gangen vis menu   39

Wisselend menu - laat u verrassen

 

4-gangen vis menu   49

Wisselend menu - laat u verrassen

 

À la carte

 

 

Oesterfestijn

SEIZOENSOESTER
per stuk 4 / half dozijn 22 / dozijn 42
Onze bediening vertelt u graag over de oester van het moment

ZEEUWSE PLATTE
per stuk 5 / half dozijn 28 / dozijn 54
Vlezig - zoet

GILLARDEAU
per stuk 6 / half dozijn 34 / dozijn 66
Vol - romig - zoet - zout

I WANT IT ALL
half dozijn 30 / dozijn 58
Een combinatie van bovengenoemde oesters

 

finger food

CASUAL CROQUETTES   9
Hollandse garnalenkroketjes - groene kruiden - cocktail mayonaise

KROKANTE KIBBELING   12
Kibbeling - limoenmayonaise

PAAIENDE PALING   15
Gerookte paling - toast - boter

FUSION FINGERFOOD   15
Combinatie van onze fingerfood gerechten en oesters

 BEAUTIFUL BLINI'S   21
Blini's - 10 gr Beluga kaviaar - 50 gr gerookte makreel

BEAUTIFUL BLINI'S   95
Blini's - 50 gr Beluga kaviaar - Schotse Zalm

Voorgerechten

FRUITY FETA   15
Feta - watermeloen - granaatappel - pijnboompitten

RANDOM RAW   16
Ceviche van dagelijks verse vis

SPOILED SALMON   17
Huisgerookte zalm - gepocheerd ei - Hollandsche garnalen

TERRIFIC TUNA   17
Yellow fin tonijn - salsa van Hollandsche garnalen - mango - wasabi

SMOOTH STEAK   18
Steak tartare - gepocheerd ei
(suppl. geschaafde truffel en/of Serrano ham   5)

DELIGHTFUL DUCK   18
Gebakken Eendenlever - crostini - compote van vijg

ROYAL RICHE   19
Salade riche - zeevruchten - vinaigrette van tomaat

LUCKY LOBSTER   19
Salade halve kreeft

 

Tussengerechten

SURPRISING SHRIMPS   13
Black Tiger garnalen - knoflookolie

TASTY TRUFFLE SOUP  15
Legendarisch! - truffel - parmezaan - cappuccino - vega

OLDSCHOOL OXTAIL   16
Bouillon ossenstaart - paddestoel - crème van cognac

QUALITY QUAIL   16
Gegrilde kwartel - knoflook - gamba

BALANCED BISQUE   18
Kreeftensoep
(suppl. halve kreeft 15)

CREAMY COQUILLES   20
St. Jacques coquilles - seizoenrisotto

 

Hoofdgerechten

CHEERFUL CODFISH   23
Kabeljauwrugfilet - beurre blanc- spinazie

IMPRESSIVE IJSSELMEER   24
Snoekbaarsfilet - paling - saus van waterkers

TRUFFLE TIME   24
Risotto van truffel - seizoensgroente - vega

TRUE THAI - Chef's special   25
Rogvleugel - Thaise stijl - bosui - rode peper

MEAT MEN   26
200 gr. Steak - truffeljust of hollandaise saus - seizoensgroenten
(suppl. foie gras   8)

MAGICAL MER   38
Fruits de Mer plateau (vanaf 2 personen)
(suppl. halve kreeft   15 / suppl. hele kreeft   30)

LOVELY LOBSTER  39
Hele kreeft - rode peper en sjalottenboter - serranoham

SHINY SOLE   39
Zeetong - roomboter - citroen

DAILY DIVE   dagprijs
Wisselend visgerecht - de bediening informeert u graag

Bijgerechten

FRAAIE FRIETEN   5
Huisgemaakte friet van 'Hans & Frietje' met mosterd mayonaise

GEMENGD GROEN  5
Mesclun - tomaat - parmezaan - komkommer - honing mosterd

 

NAGERECHTEN

BREAD & BUTTER   10
Gekarameliseerde pudding - vanillesaus - vier vruchtenjam - nougat ijs

TARTE TATIN   10
Appel - karamel - room ijs

CRAZY CHOCO  10
Warm chocoladetaartje - gepocheerde perzik - room ijs

SAY CHEESE   15
Kaasplank - 5 soorten - appelstroop - notenbrood

 

Dessertwijn

Ramos Pinto RubY   7

Ramos Pinto Tawny Reserva 10 years old   14

Chateau du haut mayne sauternes   8