menu's

 

Vijf gangen menu "Beste uit de zee"

€ 69,50

Het beste uit de zee, geserveerd in vijf heerlijke gangen.

 

Drie gangen menu

€ 44,50

Keuze tussen vis en vlees.

 

Vlees / VIS Keuzemenu (LUNCH)

€ 27,50

Keuze vis / vlees, inclusief 1 glas huiswijn. Indien gewenst binnen 55 minuten geserveerd. Alleen te bestellen tijdens de lunch.

 

À la carte

 

Fingerfood

Oesters

Fine Cap Horn (Vendée)
€ 3,75 p.s.

Zeeuwse Platte 3/0
€ 4,50 p.s.

 Gillardeau (Normandië)
€ 6,75 p.s.

 

OF KIES VOOR

Krokante spicy Softshell krab
€ 11,50

Kroketjes van Hollandse garnaal
€ 9,-

Crostini's met rilette van makreel
€ 10,-

Plateau fingerfood om te delen
€ 13,50 p.p
(geserveerd vanaf 2 personen)

 

Mondvermaakje?

€ 25,00

Glas Madame la Dame Champagne met 10 gram kaviaar

 

Voorgerechten

 

Yellowfin tonijn

€ 18,50

Salsa van Hollandse garnalen, mango en komkommer, mayonaise en kroepoek van wasabi.

 

Huisgerookte zalm

€ 17,50

Krokante gamba, rode biet en mierikswortel.

 

Ceviche van zeebaars

€ 17,50

Couscous, créme fraîche en langoustine.

 

Carpaccio van langoustine met kaviaar

€ 65,00

Groene kruiden, créme fraîche.

 

Steak tartaar van Ierse ossenhaas

€ 19,50

Gepocheerd hoeve eitje, truffelmayonaise, schuim van Parmezaan (suppl. verse wintertruffel € 8,50).

 

King krab

€ 21,50

Limoen, sla harten en krokante softshell krab.

 

Hand gedoken st. Jacques coquilles

€ 24,50

Truffelrisotto en eendenleverkrullen (suppl.verse  wintertruffel €8,50).

 

Tussengerechten

 

Truffelsoep (vegetarisch)

€ 18,50

Parmezaan, vermout en verse truffel.

 

Bisque van kreeft

€ 22,50

Schaal- en schelpdieren en crouton met rouille.

 

Ravioli gevuld met geitenkaas (vegetarisch)

€ 16,50

Huisgemaakt met pijnboompitten, rucola en saus van basilicum.

 

Halve Canadese kreeft

€ 24,50

Hollandaise saus en Pata Negra.

 

Specials

 

50 gram Beluga & Asetra kaviaar (‘House of Caviar’)

€ 119,50

Klassiek geserveerd met gerookte zalm, blini’s, ei en crѐme fraîche.

 

Fruits de Mer

€38,50 p.p. (suppl. halve kreeft €18,50)

(vanaf 2 personen te bestellen)
Plateau met schaal- en schelpdieren geserveerd met bijpassende sauzen.

 

Langouste (op aanvraag)

€ 115,00

Voor 2 personen, graag 3 dagen van te voren doorgeven.

 

Hoofdgerechten

 

Wilde Middellandse zeebaars

€ 28,50

Truffelrisotto en olijfolie.

 

Gebakken rogvleugel

€34,50

Bosui, rode peper, Vietnamese style.

 

Salade Riche

€ 28,50

Rijk gevulde salade met diverse vissoorten en zeevruchten.

 

Gestoomde makreel (op de graat)

€ 24,50

Pepesan bereiding in bananenblad.

 

Tournedos

€ 34,50

Van Ierse ossenhaas en jus van truffel (suppl. gebakken ganzenlever €9,50).

 

Hele Canadese kreeft

€48,50

Gemarineerd met rode peper, sjalotten en spinazie.

 

Zeetong

€ 47,50

À la meuniѐre gebakken.

 

Truffelrisotto (vegetarisch)

€ 27,50

Gepocheerd hoeve eitje (suppl. verse wintertruffel  €8,50).

 

Bijgerechten

Ambachtelijke friet - € 5,50

Gemengde groene salade - € 11,50

Kommetje mosselen - € 11,50

Kommetje vongole - € 11,50

 

Desserts

 

Bread & Butter

€ 11,50

Gekarameliseerde broodpudding met rum-rozijnen ijs.

 

Crema Catalana

€ 11,50

Met limoen en vanille ijs.

 

Mokka mousse

€ 11,50

Met gepocheerde appel en chocolade sorbet ijs.

 

Kaas

€ 16,50

Assortiment van binnen- en  buitenlandse kazen, geserveerd met appelstroop en notenbrood.

 

Dessertwijn

Ramos Pinto Ruby - € 6,50

Ramos Pinto Tawny Reserva - € 9,50

Ramos Pinto Tawny Reserva 10 years old - € 14,50

Pedro Ximinez - € 8,50

Chateau du Haut Mayne - € 8,50

Brancatelli (rode dessertwijn) - € 39,50 (1/2 fles)