menu's

 

Vijf gangen menu "Beste uit de zee"

€ 69,50

Tot 29 juli voor de speciale prijs van € 47,50 per persoon. Dit menu is alleen telefonisch te reserveren.

 

Drie gangen menu

€ 44,50

Vastgesteld menu. Laat u verrassen!

 

Twee gangen business diner

€ 34,50

Inclusief koffieservies. Indien gewenst binnen 55 minuten geserveerd. Alleen te bestellen tijdens het diner.

 

Twee gangen business lunch

€ 27,50

Inclusief 1 glas huiswijn. Indien gewenst binnen 55 minuten geserveerd. Alleen te bestellen tijdens de lunch.

 

À la carte

 

Fingerfood

Oesters

Fines de Claires du Cap Horn (Vendée)
€ 3,75 p.s.

Zomeroesters (Ierland)
€ 4,50 p.s.

 

OF KIES VOOR

Krokante (spicy) softshell krab
€ 11,50

Kroketjes van Hollandse garnaal
€ 9,-

Crostini's met rilette van makreel
€ 10,-

Plateau fingerfood om te delen
€ 13,50 p.p
(geserveerd vanaf 2 personen)

 

Mondvermaakje?

€ 25,00

Glas Champagne met 10 gram kaviaar

 

Voorgerechten

 

Sardines

€ 16,50

Gazpacho met groentes gemarineerd in bloody mary.

 

Yellowfin tonijn

€ 18,50

Salsa van Hollandse garnalen, mango en komkommer, mayonaise en kroepoek van wasabi.

 

Huisgerookte zalm

€ 17,50

Gepocheerd eitje en honing mosterd dressing.

 

Ceviche van zeebaars

€ 17,50

Couscous, créme fraîche en langoustine.

 

Witte tonijn met langoustine

€ 16,50

Crème van ansjovis, krokante ui, venkel en citroen.

 

Steak tartaar van Ierse ossenhaas

€ 18,50

Gepocheerd hoeve eitje en Parmezaan (suppl. verse zomertruffel €8,50).

 

Halve Canadese kreeft

€ 23,50

Hollandaise saus en gedroogde ham (indien gewenst als hoofdgerecht; hele kreeft; €39,50).

 

Tussengerechten

 

Truffelsoep

€ 18,50

Vegetarisch. Parmezaan, vermout en verse truffel.

 

Handgedoken St. Jacques coquilles

€ 22,50

Truffelrisotto en eendenleverkrullen (suppl. verse zomertruffel €8,50).

 

Ravioli gevuld met geitenkaas

€ 16,50

Vegetarisch. Huisgemaakt met pijnboompitten, rucola en saus van basilicum.

 

Bisque van kreeft

€ 22,50

Met schaal- en schelpdieren en crouton met rouille.

 

Specials

 

20 gram Beluga & Asetra kaviaar (‘House of Caviar’)

€ 67,50

Met blini’s en crѐme fraîche.

 

50 gram Beluga & Asetra kaviaar (‘House of Caviar’)

€ 119,50

Klassiek geserveerd met gerookte zalm, blini’s, ei en crѐme fraîche.

 

Fruits de Mer

€38,50 p.p. (suppl. halve kreeft €18,50)

(vanaf 2 personen te bestellen)
Plateau met schaal- en schelpdieren geserveerd met bijpassende sauzen.

 

Langouste (op aanvraag)

€ 115,00

Voor 2 personen, graag 3 dagen van te voren doorgeven.

 

Hoofdgerechten

 

Noordzee tarbot met langoustine

€ 29,50

Op de graat gebakken met kappertjes en olijf/botensaus.

 

Daurade royale

€ 24,00

Bladspinazie en beurre blanc.

 

Gebakken rogvleugel

€32,50

Bosui, rode peper, Vietnamese style.

 

Salade Riche

€ 28,50

Rijk gevulde salade met diverse vissoorten en zeevruchten.

 

Zwaardvis van de gril

€ 24,50

Met anti-boise en venkel.

 

Tournedos

€ 27,50

Van Ierse ossenhaas en jus van truffel (suppl. gebakken ganzenlever €9,50).

 

Zeetong

€ 47,50

À la meuniѐre gebakken.

 

Truffelrisotto (vegetarisch)

€ 27,50

Gepocheerd hoeve eitje (suppl. verse zomertruffel  €8,50).

 

Bijgerechten

Ambachtelijke friet - € 5,50

Gemengde groene salade - € 6,50

Kommetje mosselen - € 8,50

Kommetje vongole - € 8,50

 

Desserts

 

Bread & Butter

€ 11,50

Gekarameliseerde broodpudding met rum-rozijnen ijs.

 

Sabayon

€ 11,50

Hollandse aardbeijen met champagne-sabayon.

 

Mousse au chocolat

€ 11,50

Met chocolade spongecake en mango sorbetijs.

 

Kaas

€ 16,50

Assortiment van binnen- en  buitenlandse kazen, geserveerd met appelstroop en notenbrood.

 

Dessert van de dag

€ 11,50

 

Dessertwijn

Ramos Pinto Ruby - € 6,50 p.g.

Ramos Pinto Tawny Reserva - € 9,50 p.g.

Ramos Pinto Tawny Reserva 10 years old - € 14,50 p.g.

Pedro Ximinez - € 8,50 p.g.

Chateau du Haut Mayne - € 8,50 p.g.

Brancatelli (rode dessertwijn) - € 39,50 (1/2 fles)