Menu

       DRIE GANGEN VIS MENU

      vanaf € 34,50 tot € 39,50

BESTE UIT DE ZEE VIJF GANGEN

     € 69,50

Binnen het menu bieden wij altijd de mogelijkheid om een stukje vlees als hoofdgerecht geserveerd te krijgen

Bij grote gezelschappen bieden wij ook altijd een keuze vlees / vis aan

Fingerfood

Diverse oesters naar aanvoer                        DAGPRIJS 

Keuze uit :

Fine cap horn, Platte zeeuwse oester, Zeeuwse creuse, Gillardeau en Tsarskaya.

Krokante spicy Softshell krab                        € 9,-  

KROKETJES VAN HOLLANDSE GARNAAL                  € 9,- 

RILLETTE VAN MAKREEL                                           € 9,-

(geserveerd met crostini’s)  

Plateau Fingerfood om te delen                     € 24,-            

       


 Voorgerechten

Zacht gegaarde pulpo (octopus)
Salade van roseval en olijven, cremè van tabasco en schaal –en schelpdieren
€ 14,50


Tartaar van verse makreel
Soja kaviaar, komkommer, avocado crème, dressing van ponzu
€ 15,50


Butterfly sardines
Gegrild, salsa verde, rode peper, gekonfijte rode ui  
€ 16,50

Huisgerookte zalm
Crème fraîche, haring kaviaar, blini’s, groene kruiden
€ 16,50


Yellow fin tonijn
Rauw en dungesneden, salsa van komkommer, mango, Hollandse garnaal, mayonaise / kroepoek van wasabi
€ 18,50


Terrine van gekonfijte scharrelhoender
 Eendenlever, brioche, aceto balsamico
€ 16,50

     Tussengerechten  

Bisque
Romige kreeften bisque gevuld met verschillende schaal -en schelpdieren & soorten vis
€ 21,50
 

Truffelsoep
Cappuccino van truffel en Parmazaan met verse truffel
€ 15,50


Canadese Kreeft
Geroosterd, licht pittig door de marinade van o.a. sambal, sjalot en knoflook
    1⁄2 kreeft € 24,50  1⁄1 kreeft € 48,50

 

Fruit de Mer
(vanaf 2 personen te bestellen)
Plateau met schaal en schelpdieren, cocktail-kerrie en citroenmayonaise
€ 34,50 p.p.
of met een halve kreeft (supplement) voor €47,50 p.p.

 

Hoofdgerechten

 

   Heek Filet
Canadese kreeft, lamsoor, venkel, saus van kreeft
€ 25,50

Makreel
Gegrild, mediterrane bulgur, saus van gepofte paprika
€ 23,50

   Roodbaars 
     Reuzengamba en saffraan-risotto
€ 24,50

Zeetong
A la meuniere gebakken
€ 47,50

 Snoekbaars Filet
Op de huid gebakken, Hollandse IJsselmeer paling, saus van waterkers
€ 25,50

  Ossenhaas
Tournedos van Ierse ossenhaas, herfstgroenten, jus van truffel
€ 28,50

 

Bijgerechten

Huisgemaakte boerenfriet  € 5,50

Gemengde groene salade  € 5,50

 

DESSERTS
 

Bread and Butter 
Gekarameliseerde broodpudding met rum-rozijnen ijs
€9,50

Passievrucht
Honing-tuilles, mousse van kwark en witte chocolade met sorbet van passievrucht
€9,50

Mousse au chocolat
Mousse van pure chocolade, karamel fudge, gezouten pinda met bananen-roomijs
€9,50

Kaas
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen, geserveerd met rozijnencompote en notenbrood
€15,50

Dessert van de dag
€9,50

 

              Voor reservingen vanaf 8 personen verzoeken wij u vriendelijk te kiezen voor het groepsmenu.                                                          

              Neem voor meer informatie contact op met ons.