Menu

       DRIE GANGEN VIS MENU

       € 38,50 ( evt. koffieservies i.p.v. dessert )

BESTE UIT DE ZEE VIJF GANGEN

     € 69,50

Binnen het menu bieden wij altijd de mogelijkheid om een stukje vlees als hoofdgerecht geserveerd te krijgen

 

Fingerfood

Diverse oesters naar aanvoer                        DAGPRIJS 

Keuze uit :

Fine cap horn   (Vendée)                                                                                     € 3,75 p.s.

 Platte Zeeuwse 000                                                                                           € 4,50 p.s.

 Gillardeau  (Normandië)                                                                                     € 6,25 p.s. 

Krokante spicy Softshell krab                        € 9,-  

KROKETJES VAN HOLLANDSE GARNAAL                  € 9,- 

Paling                                                                      € 9,-

(geserveerd met crostini’s)  

10 gram, Asetra kaviaar                                      € 19,50

('House of Caviar')  

Plateau Fingerfood om te delen                     € 24,-            

       


 Voorgerechten

Yellow fin tonijn
Rauw en dungesneden, salsa van komkommer, mango, Hollandse garnaal, mayonaise / kroepoek van wasabi
€ 18,50


Ceviche van wilde zeebaars
Couscous, crème fraîche, soldaatjes, langoustine dressing
€ 15,50

 

Huis gepekelde / gerookte zalm
Sjalotten, groene asperges, zacht gegaarde octopus, croutons
€ 16,50

 

Salade Langoustine
Cantaloupe meloen en gerijpte pata Negra
€ 17,50


Steak Tartaar
Gepocheerd eitje, truffelmayonaise, schuim van Parmazaan
€ 18,50 extra suppl. verse truffel € 5,-

 

Brioche met Franse Geitenkaas
Gebakken brioche, crème van geitenkaas, groene kruiden, gepocheerd hoeve eitje, schuimige saus van cépes (vegetarisch)
€ 16,50

     

Tussengerechten  

Bisque
Romige kreeften bisque gevuld met verschillende schaal -en schelpdieren & soorten vis
€ 21,50
 

Truffelsoep (vega)
 Parmazaan, vermouth en verse truffel
€ 15,50


Halve geroosterde Canadese Kreeft
Hollandaise saus en gerijpte Pata Negra
€ 24,50

 

Hand-gedoken Coquille st. Jacques
Truffelrisotto en eendelever
 € 24,50

 

Specials

 

50 gram Beluga & Asetra kaviaar ('House of Caviar')
KLassiek geserveerd met blini's, ei, gerookte zalm, creme fraîche
€ 119,

 

Fruit de Mer
(vanaf 2 personen te bestellen)
Plateau met schaal en schelpdieren, cocktail-kerrie en citroenmayonaise
€ 34,50 p.p.
of met een halve kreeft (supplement) voor €47,50 p.p.

 

Hoofdgerechten

Makreel uit de oven
Vietnamese style, venkel, komkommer (pittig)
€ 23,50

 Gegrilde Heilbot  
Chorizo, spinazie, venkel, saus van kreeft
€ 25,50 (met halve kreeft €32,50)

Gebakken Zeebaars
licht gebakken langoustine en antiboise
€ 26,50

Salade Riche
Rijke salade met diverse vissoorten en zeevruchten
€ 28,50

  Ossenhaas
Tournedos van Ierse ossenhaas, voorjaarsgroenten, jus van truffel
€ 28,50 ( gebakken eendenlever suppl. € 8,50 )

Zeetong
A la meuniere gebakken
€ 47,50

Hele geroosterde Canadese Kreeft
Gemarineerd met rode peper en sjalotten
€ 48,50

Truffelrisotto (vega)
gepocheerd hoeve eitje
€ 23,50 (verse truffel € 5,00)

 

 

Bijgerechten

Huisgemaakte boerenfriet  € 5,50

Gemengde groene salade  € 5,50

 

DESSERTS
 

Bread and Butter 
Gekarameliseerde broodpudding met rum-rozijnen ijs
€9,50

Gepocheerde Ananas
Roomijs van kardemom, witte chocolade kwarkmousse
€9,50

Gateau Chaud
Warme chocoladetaartje, mousse van pure chocolade, sorbet van exotisch fruit
€9,50

Kaas
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen, geserveerd met rozijnencompote en notenbrood
€15,50

Dessert van de dag
€9,50

 

              Voor reservingen vanaf 10 personen verzoeken wij u vriendelijk te kiezen voor het groepsmenu.                                                          

              Neem voor meer informatie contact op met ons.