Reserveren

U kunt reserveren door ons te bellen op 0346 56 56 66, of door te mailen naar reserveren@auguste.nl. Wij zijn geopend:

Maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 voor de lunch.

Maandag t/m zaterdag vanaf 18:00 voor het diner.

Genieten van de wijn en toch onbezorgd terugrijden? National Drivers levert (student)chauffeurs om u en uw auto naar huis te brengen. Klik hier voor meer informatie.

 

Gezelschappen

Voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een inspirerende wijnzaak (van de buren) tot ons beschikking voor private dining. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u de zaak afhuren voor een groot gezelschap? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Catering

Het is mogelijk om Restaurant Auguste in te schakelen voor catering op locatie. Wij bieden deze dienst voor groepen vanaf 8 personen. Neem contact op voor informatie.
 

Sloepverhuur

Wine-tasting met oesters of andere heerlijkheden in onze sloep. Ontspannen varen langs de prachtige oevers van de Vecht. Onze sloep is inclusief schipper en exclusief hapjes en drankjes te huur vanaf slechts € 100,- per uur. Vragen over onze arrangementen? Bel ons gerust voor meer informatie.

Bruiloften

Als u van uw bruiloft een echte onvergetelijke dag wilt maken, dan kunt u perfect bij ons terecht. Wij beschikken over een eigen sloep, met welke wij u naar het romantische stadhuis kunnen varen (300 meter verderop). Uiteraard mag u van ons de beste champagne verwachten en uiterst hoogstaande culinaire verassingen. Van te voren maken wij goede afspraken met u zodat u weet wat u kunt verwachten. En vaak doen we er nog een schepje bovenop. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Naam *
Naam
Datum *
Datum
Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag
Time *
Time
Lunch -> maandag t/m vrijdag van 12:00 t/m 16:00 Diner -> maandag t/m zaterdag vanaf 18:00 t/m 22:00